Legyen partnerünk? Tel: +36 20 2909010

A DERMAQUEST-RŐL

1. CEO - Sam Dhatt

Sam Dhatt a cég alapítója és ügyvezető igazgatója 1990 óta. A legfejlettebb és leglátványosabb eredményeket nyújtó bőrápolási formulák kialakítására törekedvén egyaránt kielégíti a professzionális és az otthoni ügyfelek igényeit is. Sam elismert kémikusok csapatával dolgozik, akik hozzá hasonló módon elkötelezett hívei az innovatív és legmodernebb bőrápolási technológiák alkalmazásának.

A bőrápolás sokoldalú világának ismeretével Sam szakértő módon látja el a Dermaquest irányítását.

Több mint 30 évnyi tapasztalatával Sam nem kevesebb mint 700 különböző márka termékeit fejlesztette ki, majd 1999-ben előállt a saját termékcsaládjával, a Dermaquest-tel.

Sam az amritsar-i egyetem kémia szakán szerzett mesterdiplomát, majd az indiai Poona Egyetem pénzügy és marketing szakát is sikerrel elvégezte. Szakmai tudása és bőrápolás iránti elkötelezettsége a Dermaquest termékcsaládban ölt testet.

2. A CÉGRŐL

A Dermaquest termékek kikeverésért, előállításáért és disztribúciójáért az észak-kaliforniában található Allure Labs felelős, mely szerepel az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal) által jegyezett gyártók között.

A legmodernebb gépekkel és eszközökkel felszerelt 6000 m2- es üzem minden szempontból megfelel a gyártási standardoknak és fejlett gyártási módszerek megvalósítását teszi lehetővé, aminek köszönhetően a Dermaquest mindig egy lépéssel megelőzi az aktuális bőrápolási trendeket és egyedülálló eredményeket ér el.

Az Allure Labs úttörőnek minősül a peptidek és növényi őssejtek bőrápolás terén történő alkalmazásában, Samet éppen ezért néha a "peptid és őssejt emberének" is hívják.

Az Allure Labs több mint 700 elégedett ügyfél beszállítója világszerte. Professzionális hozzáállás, minőségi összetevők és megbízható üzleti kapcsolatok fémjelzik munkájukat.

3.Mitől vagyunk különlegesek?

 • Termékösszetevők hatékonysága és biztonságossága
 • Termékeink klinikailag bevizsgáltak
 • Nem használunk állatkísérleteket -  elítéljük a kegyetlenséget
 • Környezetbarát, biológiai úton lebomló és újrahasznosítható csomagolás
 • Összetevők egyedi kombinációja
 • Fenntartható forrásból származó alapanyagok
 • A Fitzpatrick-skála minden típusára alkalmazható
 • Globális márka

4. Legfontosabb összetevők: A Tri-factor

A Tri-factor képezi a márka egyediségének és páratlan összetevőkből álló keverékének az alapját. A Tri-factor a védelem, megerősítés és regenerálás egyensúlyát jelenti, mely a peptidek, antioxidánsok és növényi őssejtek alkalmazásával valósul meg. Ezek a hatékony, ám stabil összetevők segítenek a bőr optimális állapotának elérésében, illetve sejtszinten szállnak szembe az összetettebb bőrproblémákkal.

 • Növényi őssejtek (regenerálás) 

A növényi őssejtek a bőr vitalitásának forrásai. A Dermaquest termékei a jelen bőrápolási piac legfejlettebb őssejt technológiáját képviselik. A növényi őssejtek és a megfelelő inaktív összetevők kombinációja maximális hatékonyságot és látható eredményeket hoz.  

 

Hogyan működik?

A növényi őssejtek képesek az önmegújulásra és ellenállnak a károsodásokkal szemben. Számos módon segítik a bőr a természetes folyamatait és konkrét problémák leküzdésére is képesek:

-bőrfiatalítás

-gyulladás és érzékenység csökkentése

-kollagén szintézis elősegítése

-pigmentáció-szabályozás

 

Források:

-Havasi Gyopár

-Gardénia

-Orgona

-Tengeri Kömény

-Szőlő

-Fehér Liliom

-Narancs

-Alma

-Echinacea

 • Antioxidánsok (védelem) 

Az antioxidánsok az egészséges sejtmegújulásért felelősek és sejtszintű testőrként védik bőrét. A test számos létfontosságú molekulából épül fel. Egy stabil molekula az összes elektronjával rendelkezik, ám káros környezeti hatások következtében a molekula elveszítheti egy vagy akár több elektronját is, és így instabillá válhat. Az ilyen molekulát hívjuk szabadgyöknek, amely kárt okoz az egészséges sejtekben és szövetekben is (oxidatív stressz). Az antioxidánsok olyan vegyületek, amelyek megakadályozzák az oxidációt és így szembeszállnak a testünkre gyakorolt negatív hatásokkal.

Az antioxidánsoknak számos formája létezik, mint például a rendkívül hatékony C vitamin, de az E és A vitamin, növényi őssejtek és peptidek is hasonló tulajdonsággal bírnak.

A Dermaquest magasabbra szintre fejlesztette ezt a tudást, és létrehozta a BVOSC-t, a C vitamin stabil, zsírban oldódó formáját, amely kétszeres mennyiségű kollagén termelődést tud előidézni a bőrben, helyileg alkalmazva pedig páratlan védelmet nyújt bőre számára.

 • Peptidek (revitalizálás)

Esszenciális aminosavak, melyek aprók ugyan, ám elég erősek ahhoz, hogy drámai eredményeket érhessen el velük.

A peptidek a bőrt alkotó aimonsavaknak a láncai. A "peptid ábécé" 20 féle aminosavat tartalmaz, melyek a Dermaquest termékek teljes kínálatában megfigyelhetők. Legalább két aminosav kombinálásával és összekötésével peptid láncot hozhatunk létre. Ezek a láncok speciális üzeneteket küldenek a bőrbe, egészségesebbé téve azt.  Az aminosavak különböző kombinációjával több ezer peptid láncot hozhatunk létre, mellyel sejtszintű kommunikációt válthatunk ki és számos szinten befolyásolhatjuk bőrünk működését.

 

Milyen üzeneteket tudunk küldeni?

-Bőrtónus kiegyenlítése

-Kollagén és elasztin termelődés elősegítése

-Kötőszöveti aktivitás

-Feszesítés

-Izomösszehúzódások megelőzése

-Gyulladáscsökkentés

-A dermális mátrix vastagítása

-Gyógyítás és regenerálás

5. Kollekciónk

Számtalan összetevőből álló speciális kollekcióink még a legkényesebb bőrproblémák számára is megoldást kínálnak. A kollekciókban található termékek együttesen dolgoznak a bőrhiba kijavításán, a bőr hidratálásán és táplálásán, tehát a bőr általános egészségének fenntartásán. A különálló kollekciók konkrét problémák kezelésére szolgálnak, ám kombinálhatók egymással és így számos szükségletet is kielégíthetnek egyszerre.

Termékek otthoni használatra

Professzionális termékek